dissabte, 15 d’octubre del 2011

Cançons que m'agraden

Tots tenim cançons que, en un moment o altre de la nostra vida, ens han agradat, que potser després hem oblidat i que, al cap d'un temps, ens han tornat a emocionar. És per això que vull compartir amb vosaltres aquestes quatre que a mi m'agraden molt. De fet, els tres cantants i el grup que us proposo són dels meus favorits i tenen altres temes que també m'agraden molt. Potser més endavant n'aniré posant més. És possible que algunes les trobeu una mica carrinclones, d'una altra època, però...


Se me antoja.- Francisco (Pancho) Céspedes



You see the trouble with me.- Barry White



Have I Told You Lately.- Rod Stewart



Love so right.- Bee Gees

17 comentaris:

Elfreelang ha dit...

M'agraden els dos primers...els Be Gees mai m'ha agradat...bon cap de setmana!

Assumpta ha dit...

Tots els intèrprets que poses m'agraden, encara que no els podria qualificar dels meus preferits (aquí hi hauria Queen, Chicago, The Eagles, Status Quo...) potser el que més Rod Stewart i, fa temps, també molt els Bee Gees.

Ara bé, de les quatre cançons que has triat n'hi ha una que trobo preciosa, que m'agrada molt, molt, molt i és la primera, la de Pancho Céspedes :-)

McAbeu ha dit...

Jo, que reconec que tinc uns gustos musicals no gaire estàndards, no n'hauria triat cap d'aquestes com les meves preferides (de fet tampoc sé quines són les meves preferides, depèn de cada moment suposo) però tot i així t'he de dir que m'agraden.
Són d'una altra època, dius?... Potser si, però són de la meva (la nostra?) època.

El porquet ha dit...

Oh, oh oh! Has tocat el tema Bee Gees! Me'ls va ensenyar el meu tiet ja fa molts anys... i els trobo genials!

El Rod Stewart, malgrat ésser considerat un monstre, li salvo algunes poques cancçons (és la meva opinió, eh?).

Lluïsa ha dit...

Jo també penso que la música va molt lligada als moments i em seria francament difícil triar-ne una de preferida. Ara bé, n'hi ha una que l'escolti en la versió que l'escolti, sempre acabo plorant. És aquesta: http://youtu.be/4-L6rEm0rnY

Carme Rosanas ha dit...

Ja me les he escoltat totes... i no podria dir tampoc que són les meves preferides... em costaria molt de trobar les meves preferides, en tinc massa, però jo sóc d'una altra època més antiga... i no sé perquè les preferides solen ser les més antigues que ens porten més records... o potser són coses meves.

òscar ha dit...

Cap de les quatre figuraria en el meu top-100 de cançons favorites. Tot i així, el clàssic barrywhiatià "My first, my last" potser (no la que tu has enllaçat) sí que entraria dins un hipotètic top-200.

Si ja això del top ho anéssim ampliant ("hasta" per ampliar) a xifres encara més ambicioses; hi acabarien figurant el "Da ya think Im sexy?" d'en Rod Stewart i el "Staying alive" dels Bee Gees.

Pancho Céspedes, com sempre m'ha fet molta mandra escoltar-lo, no estaria enlloc.

Però bé, ja saps que jo tinc referents tan estranys com Nobleza Baturra i la B.S.O. d'Orzowei :)

Una abraçada i bon cap de setmana!!!

Sergi ha dit...

Bé, està clar que no compartim gustos, ni època musical... em decanto més per les apreciacions de l'òscar, cap d'aquests no estaria en una hipotètica llista meva. Però si a tots ens agradés el mateix, quin rotllo, no?

Barcelona m'enamora ha dit...

A mi la que més m'agrada de les que has posat és la primera, perquè m'he fet un tip d'escoltar cançons d'aquest estil al cotxe quan era petita perquè li agradaven a la meva mare!!

De totes formes, suposo que perquè sóc d'una altra època, d'aquestes no n'hi ha cap que sigui d'aquelles que m'emocionen de veritat. A mi m'encanta la música i trobo fantàstica la capacitat que té per transportar-nos i fer-nos recordar certs moments de la nostra vida.

Bon diumenge!

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

ELFREE: Celebro que almenys n'hi hagi dues que t'agradin. Gràcies.

ASSUMPTA: Gràcies. A tu, en general, t'agrada més la música que a mi. Hi entens molt més, però alguns gustos sí que els compartim. :)

McABEU: Gràcies. Sí més o menys som de la mateixa quinta. Bé, són d'una altra època però no tan llunyana, almenys en el record.

PORQUET: Celebro que t'agradin els BeeGees, encara que reconec que les seves veus tan especials no agraden a tothom. en tenen dues que a mi també m'agraden molt: "How deep is your love" i "Too much heaven". :)

LLUÏSA: Sí, algunes et transporten a moments del passat i et porten bons records, altres senzillament t'emocionen o et fan posar "gallina de piel". La que tu has posat també és molt maca. Gràcies.

CARME: No presumeixis de ser tan "antiga" dona, que tot en tu és alegre joventut. Però és cert, moltes coses són les que ens van agradant pel camí, i al final sembla que tornem a allò més llunyà, però que ha perdurat en els anys i que recordem amb enyorança o si més no, amb un somriure. Gràcies.

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

ÒSCAR: Gràcies. "My first, my last", també és molt bona.I veig que algunes dels Bee Gees i de l'Stewart també t'agraden. Sí, tinc alguna referència del que a tu t'agrada. La música de l'Orzowei no estava malament i amb Nobleza Baturra, poca broma, que una jota ben cantada també té el seu "allò", he he. Però el que si que crec que t'agradarà, és aquest petit obsequi que em permeto fer-te. A mi, "desde luego", m'encantava aquesta cançó que vaig escoltar molts dissabtes a la tarda de fa molts anys. Una abraçada.

XEXU: Noi, què hem de fer?, no compartim gustos musicals ni gustos literaris. Bé, ja trobarem alguna cosa que ens agradi als dos, he he. per altra banda, és ben veritat, és més divertida i interessant la diversitat que la uniformitat. Una abraçada.

BARCELONA M'ENAMORA: Moltes gràcies pel teu comentari. Estic content que t'hagi agradat la primera cançó i t'hagi portat bons records. Que passis tu també un bon diumenge!

Jordi ha dit...

Oh! No són del meu estil!

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

JORDI: Oh! Quina llàstima!!, però gràcies per escoltar-les, perquè les has escoltat, veritat? ... ei, Jordi, ets aquí? :)

Ferran Porta ha dit...

Ostres, en Céspedes! Fa molt, molt de temps que no escoltava aquesta cançó. Al cantant el vaig descobrir a casa d'una amiga ja fa anys, 10 o 12, i em va encantar!

Els Bee Gees m'encantaven, també (estrany, però: aquesta cançó no la recordo gens!)

La música, sense dubte, és la melodia de les nostres vides. Sempre hi haurà temes que ens transportin a persones, a llocs, a moments del nostre passat...

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

FERRAN: Gràcies pel comentari. Celebro que hagis pogut recordar cançons i autors que t'agraden.

montse ha dit...

Gràcies pels teus amables comentaris en el meu blog.
Sobre la música, la veritat és que he passat una mica per sobre i no opinaré, però el que si que m'ha agradat és el teu comentari sobre el llibre del Moisés Broggi. He tingut el llibre a les mans, en més d'una ocasió, quan vaig a la biblioteca i mai m'he decidit i pel que dius ha de ser molt interessant.Me l'afegiré a la llista!!
Una abraçada.

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Moltes gràcies a tu. Jo crec que sí, que el llibre de Moisès Broggi et pot agradar.Una abraçada.